Какво предлагаме

“Тонина къща” се намира в гр. Добринище в непосредствена близост до ски пистите на х.Безбог и гр.Банско.

  • МЕХАНА

На разположение на гостите на „Тонина къща“ е механа в типична добринишка обстановка.

Механата разполага с 120 места, оркестър на живо по желание на клиента, две камини, телевизор, кабелна, локално парно.

В нея се предлага превъзходна българска кухня, както и традиционни ястия от добринишкия регион: капама, чумлек, Катино мезе, бракада, суджук, кърварица, чеверме …

Предимството на вътрешното и външното барбекюто е приготвянето на различни специалитети на скара, подходящи за отличните вина и ракии предлагани в механата. Заповядайте при нас.

  • ЛЯТНА ГРАДИНА

Повеселете се.

„Тонина къща“ предлага приятен отдих в просторната и слънчева лятна градина с над 70 места, сред неповторимата природа на Пирин планина.

Лятната градина разполага и с басейн, шезлонги, чадъри, подходящи за слънчеви бани, под топлото слънце на този южен край.

Градината е невероятна смесица от автентичен български стил, типичен за банския регион и модерни съоражения, задоволяващи вкусовете на гостите на комплекса.

„Тонина къща“ предлага организиране на частни партита, тържества и чествания, както и в механата, така и в лятната градина на комплекса.

Заповядайте при нас. Отпуснете се.

  • СПА ЦЕНТЪР

„Тонина къща“ разполага с модерен СПА ЦЕНТЪР в който имате възможност както да се погрижите за лицето или тялото си, така и за душевното си благополучие.

СПА ЦЕНТЪРА е оборудван със:

  • сауна
  • парна баня
  • солариум

СПА ЦЕНТЪРА на „Тонина къща“ е идеалното място, където да се освободите от стреса, и да се заредите със здраве.